Ποιοτικός έλεγχος

quality control

Η Nature SA διαθέτει το δικό της εσωτερικό αναλυτικό εργαστήριο αναλύσεων με την επωνυμία "Naturelab". Το εργαστήριο Naturelab, πέραν του καθημερινού ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων, προσφέρει εδαφολογικές αναλύσεις για επαγγελματίες καλλιεργητές στην Ελλάδα και διεθνώς. Χιλιάδες εργαστηριακές δοκιμές μας έχουν οδηγήσει να σχεδιάσουμε μια σειρά λύσεων που έχουν αποτέλεσμα.

buttons

Ο ποιοτικός έλεγχος και η επιλογή των πρώτων υλών εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μέσα από τη διαδικασία επιλογής υψηλής καθαρότητας πρώτων υλών επιλέγονται τα κύρια, τα δευτερεύοντα στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία τα οποία είναι 100% διαλυτά και περιέχουν τη χαμηλότερη ποσότητα τυχόν προσμίξεων που επιτρέπεται από τη βιομηχανία. Στη Nature SA τα έμπειρα στελέχη μας ακούνε τα προβλήματά σας και σχεδιάζουνε προϊόντα που φέρνουν αποτελεσματικές λύσεις.


Γραμμή Παραγωγής

Η Nature SA έχει τέσσερις κύριες γραμμές παραγωγής, εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα πολλών δυνατοτήτων για την παραγωγή διαφόρων τύπων λιπασμάτων. Η κάθε γραμμή βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη μιας εξειδικευμένης ομάδας παραγωγής με πολύχρονη εμπειρία, με στόχο, χρησιμοποιώντας διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας, να προσφέρει στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο φάσμα ποιοτικών προϊόντων.

production

Γραμμή παραγωγής υγρών

Η γραμμή παραγωγής υγρών λιπασμάτων βασίζεται σε ένα ελεγχόμενο σύστημα που εξασφαλίζει ακριβείς χειρισμούς για ποιοτικά προιόντα και ορθές συσκευασίες. Έχει δημιουργηθεί για να παραγάγει διαφορετικά λιπάσματα αζώτου, φωσφόρου και καλίου -NPK-, φόρμουλες χηλικών ιχνοστοιχείων και βελτιωτικών εδάφους με διαφορετικές συνθήκες παραγωγής παρέχοντας κάθε φορά τις τέλειες συνθήκες για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

liquids

Γραμμή παραγωγής ιχνοστοιχείων

robopac

Η Nature sa παράγει χηλικό Fe, Mn, Zn, Cu, Ca και Mg με EDTA και άλλους οργανικούς χηλικούς παράγοντες. Χρησιμοποιούμε πάντοτε υψηλής καθαρότητας και αυστηρών ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρώτες ύλες και ενδιάμεσα υλικά για ποιοτικά και αποτελεσματικά τελικά προϊόντα.

Γραμμή παραγωγής υδατοδιαλυτών

water soluble production line

Στη γραμμή παραγωγής υδατοδιαλυτών παράγουμε υψηλής ποιότητας λιπάσματα σε κρυσταλλική μορφή, εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία, οργανικά συστατικά όπως εκχύλισμα φυκών, αμινοξέα , χουμικά οξέα , μικροπεπτίδια και βιταμίνες σε ένα ελεγχόμενο σύστημα υψηλής ακρίβειας με βάση εξειδικευμένες φόρμουλες παραγωγής.

robopac

Γραμμή παραγωγής κοκκωδών λιπασμάτων με ανάμιξη

granular production line

Στη γραμμή παραγωγής κοκκωδών μπορούμε να παράγουμε διαφορετικούς τύπους λιπασμάτων με ανάμιξη, προσαρμοσμένους στις ειδικές ανάγκες των πελατών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παραχθούν προϊόντα εμπλουτισμένα με οργανικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες των καλλιεργειών και τα αποτελέσματα των εδαφολογικών αναλύσεων.


Εγκαταστάσεις

pallets

Το 2002 η Nature SA μετακινήθηκε στο νέο ιδιόκτητο κτίριό της στη Νέα Έφεσο, στα περίχωρα της πόλης της Κατερίνης, σε μια περιοχή 6000 τ.μ., όπου στεγάζονται γραφεία, εργαστήρια, γραμμές παραγωγής και αποθήκες.
Η ​Nature SA βρίσκεται σε μια στρατηγική τοποθεσία, 70 χιλιόμετρα νότια της Θεσσαλονίκης, κοντά στο κέντρο του μεταφορικού άξονα της Βόρειας Ελλάδας, με εύκολη πρόσβαση στην εθνική οδό και το σιδηροδρομικό δίκτυο, στα λιμάνια και τα αεροδρόμια. Οι εγκαταστάσεις της Nature SA κατατάσσονται ανάμεσα στις καλύτερα οργανωμένες και εξοπλισμένες βιομηχανικές μονάδες του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.​

Το εργαστήριο Naturelab λειτουργεί εντός του κύριου κτιριακού συγκροτήματος της Nature SA, ενώ ο εξοπλισμός του είναι κατάλληλος τόσο για ποιοτικό έλεγχο όσο και για εδαφολογικές αναλύσεις, φυλλοδιαγνωστική και αναλύσεις νερού.